Una bona fotografia és bàsica per vendre el nostre producte

Avui dia, el món de la publicitat es basa, en un percentatge molt alt, en la imatge. Un bon producte, un bon treball o un bon eslògan es poden quedar en no-res si el presentem amb una imatge que no tingui qualitat. I és que les aparences són importants, i molt!

Dins de la imatge, la fotografia és la que més fàcilment s’adapta als requisits publicitaris, ja que té unes possibilitats de disseny i composició gairebé il·limitades. Juga un paper fonamental en determinats sectors, com ara la moda, els automòbils, la tecnologia o, per sobre de tots, el de l’alimentació. I és que no hem d’oblidar que el menjar entra per la vista!

La fotografia és un recurs fonamental en el món publicitari, ja que a través d’ella se’ns dóna a conèixer el producte. Pot descriure i transmetre una atmosfera determinada, aconseguir una gran minuciositat en el detall, claredat de definició i riquesa de textura, entre d’altres. La publicitat es basa en la informació i en la seducció per aconseguir els seus objectius, i la immediatesa i la ràpida descodificació són principis fonamentals en la seva pràctica.

Hem de tenir en compte que, en el món virtual, els nostres clients no poden veure ni tocar el producte. Així que, per trencar la barrera entre el món físic i l’online, necessitem bones imatges que ens permetin captar-los i acostar-los el producte al màxim possible.

Les fotografies no només han de reproduir la realitat, han de millorar-la i reconstruir-la! És important que compleixin amb els conceptes del clàssic model AIDA: captar l’Atenció, despertar l’Interès, despertar el Desig i conduir a l’Acció.

Si volem aprofitar al màxim les possibilitats que ofereix la fotografia, cal tenir coneixements pràctics de les tècniques fotogràfiques. El professional ha de tenir formació i experiència per millorar aquests coneixements, i aconseguir així una bona fotografia publicitària estètica i comercial.

En definitiva, les fotografies han de transmetre el missatge de forma clara i directa, han de ser d’alta qualitat i han de treure el màxim partit possible al producte que anunciem.

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.