Set consells perquè el que comparteixes a Facebook cridi l’atenció

Aconseguir que els continguts que comparteixis a Facebook agradin més o registrin més interaccions no és una ciència exacta, la clau està en conèixer bé els membres de la comunitat per oferir-los el que ells demanen o necessiten. Ara bé, hi ha una sèrie de pistes que poden ajudar-te a saber què compartir i de quina manera. Les vols saber? Segueix llegint:
 

 1. Sigues original. Pensa que els usuaris reben molts continguts al llarg del dia. Si el que publiques és divertit, útil, rellevant... és més possible que mostrin interès.
   
 2. Sigues breu. Les publicacions que tenen entre 100 i 150 caràcters (és a dir, tres línies de text), reben un 66 % més de m’agrada i comentaris.
   
 3. Comparteix fotografies. Les actualitzacions que inclouen imatges obtenen un 53 % cent més de m’agrada i un 104 % més de comentaris.
   
 4. Comparteix vídeos. Fes el mateix amb els vídeos. Últimament, Facebook vol esdevenir una plataforma de vídeos a l’estil de YouTube i premia que es pugin els vídeos en aquest en lloc de compartir l’enllaç. Si has pujat el vídeo directament a Facebook, es carregarà més ràpid als teus usuaris i començarà a reproduir-se automàticament quan se’ls mostri en el seu perfil.
   
 5. Crida a l’acció. Si fas una pregunta o demanes l’opinió als teus seguidors sobre un fet rellevant, és més que possible que algun et doni una resposta.
   
 6. Mostra't actiu constantment. El perfil ha de romandre actiu. Si deixes de publicar durant molt de temps, els teus contactes deixaran de visitar-lo, les teves actualitzacions es mostraran menys... i acabaràs perdent visibilitat a Facebook.
   
 7. Interactua. Si tu estàs disposat a fer 'm’agrada' i comentar publicacions dels teus contactes, ells tendiran a fer-ho també amb els teus continguts. Al final, Facebook, com qualsevol xarxa social, és conversa. Si tu no interactues, els usuaris deixaran d’interactuar amb tu.

 

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.