Els nostres serveis

Sols no ho sabem fer tot, però junts som la repera. Et podem oferir serveis de comunicació, de creació d’esdeveniments i d’edició de publicacions.

 

 

A Oh! Comunicació fem molt més que unir missatge i text per comunicar un missatge de la millor manera possible. Ideem cartells, targetes de visita, tríptics, catàlegs, invitacions, packaging o el que vulguis. Els teus desigs són ordres!
 

+ INFORMACIÓ

 

Perquè la imatge sí que importa! Si vols configurar la identitat del teu perfil personal, del teu producte o de la teva empresa perquè parli per si sola, a Oh! Comunicació t’ajudem a Ser. 

 

+ informació

 

Desenganyem-nos: què és el primer que fas quan vols saber quelcom sobre la trajectòria professional d’una persona?, què és el primer que fas quan vols saber com és un lloc determinat?, què és el primer que fas quan vols saber a què es dedica una empresa determinada? Doncs això! 

+ informació

 

 

Si t’agraden els nostres pictogrames i vols que fem una il·lustració per a tu, comptem amb el traç acurat del nostre equip de disseny. Tu demana’ns el que necessitis i la seva creativitat farà la resta!

 

+ informació

 

De vegades, val més una imatge que mil paraules, però ha de ser una imatge que comuniqui, que captivi la mirada, la ment i l’esperit. A Oh! Comunicació sabem com fer-ho! 

 

+ informació

 

La fotografia immersiva esfèrica de 360º és la millor manera de facilitar a l’usuari la visita virtual d’un espai que desconeix abans trepitjar-lo físicament, i aquesta és la millor carta de presentació que pot tenir, la millor forma d’atraure el client mostrant-li, sense embolcalls ni artificialitats, el que li pot oferir. 

+ informació

 

 

A Oh! Comunicació creem i editem vídeos perquè et puguis presentar o donar a conèixer la teva empresa o el teu producte d’una forma original i innovadora. Perquè entrar amb bon peu permet seguir caminant.


 

+ informació

 

 

El que dius et defineix i el com ho dius et condiciona. Uns textos amb faltes, mal estructurats o que no comuniquin poden ser la teva perdició; com a mínim, et poden fer perdre prestigi. A Oh! Comunicació tenim un respecte absolut per la llengua i els textos. Et recomanem que els tinguis en compte.
 

+ informació

 

 

A Oh! Comunicació som fans dels detalls i de les celebracions. Amb l’ajuda i el suport dels millors professionals de cada sector, ens encarreguem de l’organització integral de qualsevol tipus d’esdeveniment, sia particular o empresarial.

 

+ informació

 

A Oh! Comunicació som uns lletraferits. Ens encanten els llibres i les revistes, per això ens endinsem en el món de l’edició. Dissenyem, il·lustrem, corregim i maquetem qualsevol material que vulguis publicar, tant en format clàssic com digital, i ho fem amb un amor indescriptible.

+ INFORMACIÓ

 

A Oh! Comunicació també treballem a mig i llarg termini. Les campanyes de comunicació són les més adequades per als esdeveniments que vulgueu muntar, per donar-los tota la cobertura informativa i de promoció que necessiteu. Ho tenim tot pensat! Sou de Mega, de Giga o de Tera?

+ informació