Què és Linktree i per què és útil per a comptes d'Instagram d'empresa

Avui dia, la majoria del públic més jove (per sota dels 40 anys) passa per la xarxa social Instagram. Les empreses ja s’han encarregat d’adaptar-s’hi i poder aparèixer sovint entre les publicacions dels seus seguidors. Però, un cop establerta la comunicació, com es redirigeix el trànsit d’usuaris cap a la pròpia pàgina web? Hi ha diverses maneres: Instagram només permet enllaços i redireccions als stories i un únic enllaç al perfil de l’usuari. Aquest últim sol ser un enllaç a la pàgina web; però no podem posar-hi més enllaços que un. Per això, han aparegut eines com Linktree que poden explotar aquest funcionament per a benefici dels usuaris. Us expliquem com funciona i per què és útil.

  • Linktree permet múltiples enllaços: Linktree permet crear una pàgina intermèdia en què hi hagi tots els enllaços que ens interessi. És a dir, a Instagram només hi haurà un enllaç Linktree, i qualsevol usuari que hi entri, veurà un desplegable amb tots els enllaços de l’empresa. Per exemple, si es tracta d’un fotògraf/a, pot incloure un enllaç a la seva web; un altre al seu Portfolio; un altre al seu Linkedin; o fins i tot a Youtube, si té canal.
  • Podem redirigir millor el trànsit: En tenir més enllaços disponibles, les publicacions que fem poden adreçar-se amb la famosa frase “link a la bio” i, aleshores, l’usuari mateix, si hi està interessat/da, seguirà el camí marcat. Això sí, hem de mirar d’especificar bé cap a quin enllaç volem adreçar la gent, perquè no es perdi!
  • Ampliem ventall d'opcions: L’avantatge de tenir més enllaços és que no tan sols podem redirigir cap a altres pàgines web relacionades amb nosaltres (canal de Youtube, web propi, pàgina de Facebook o botiga online, per exemple); sinó que també podem enllaçar a subpàgines del nostre web: si, per exemple, som un hotel, podem enllaçar al nostre motor de reserves, a l’inici, a la secció on parlem de l’entorn; al formulari de contacte...

Ja ho veieu: Linktree és una eina molt útil per a aquells perfils d’Instagram per a empreses, professionals i influencers. Cal donar-li un bon ús i aprofitar al màxim les seves opcions! En parlem?

 

Tornar al llistat