HOLA!
Aquest és l’espai web d’Oh! Comunicació, una agència d’imatge i comunicació diferent per a persones tan entusiastes com nosaltres.
La comunicació és el que ens fa humans i ens fa socials. És el que ens uneix i ens fa vibrar. És el que ens diverteix. Per això ens hi dediquem.

 


 

 

A Oh! Comunicació ens encanta potenciar i projectar les qualitats de qualsevol persona, producte o empresa a través de la imatge i la comunicació per fer-la, no només visible, sinó també brillant, especial. Practiquem la comunicació conscient per intentar fer del món un indret millor i més feliç.

+ informació

 

A Oh! Comunicació ens encarreguem de l’organització integral de qualsevol tipus d’esdeveniment, sia particular o empresarial. A partir d’una anàlisi exhaustiva de les teves necessitats i objectius, ens encarreguem de dissenyar-lo, dirigir-lo i preparar-lo minuciosament perquè surti perfecte.

+ informació

 

A Oh! Comunicació som uns lletraferits. Ens encanten els llibres i les revistes, per això ens endinsem en el món de l’edició. Dissenyem, il·lustrem, corregim i maquetem qualsevol material que vulguis publicar, tant en format clàssic com digital, i ho fem amb un amor indescriptible.

+ informació

 

ALGUNS DELS NOSTRES CLIENTS


     
 

 


 

 

EL NOSTRE DECÀLEG D’IMPRESCINDIBLES

  

...volem ser feliços i fer feliços els altres. El nostre principal objectiu com a empresa no es limita a generar beneficis econòmics per poder viure, sinó que busquem el benefici de qui confia en nosaltres per aportar quelcom positiu a la societat i, en definitiva, ser feliços amb el que fem (i amb com ho fem) per fer feliços els altres.

...som honestos i li posem mala cara a la mentida. Busquem els punts forts i les qualitats reals de les persones, els projectes i els productes per donar-los a conèixer en tot el seu esplendor, però fugint sempre de l’exageració i la mentida, que l’únic que busquen és vendre a qualsevol preu.

...som respectuosos i estimem la llibertat. No abusem de la comunicació, no envaïm amb missatges, no pressionem ni imposem res. Només ens comuniquem amb aquells que així ho volen, respectant la llibertat de cadascú a l’hora de prendre decisions.  

...som fans de les històries d’amor duradores. Ens encanta crear experiències per compartir, i que siguin tan boniques que no vulguem que s’acabin mai. No busquem clients, busquem companys de viatge.Si et ressona aquesta forma de pensar, de fer, de sentir i de ser, sigues amb nosaltres!