Motius per publicar contingut de qualitat al blog de l’empresa

Tenir un blog d’empresa és una eina més –de les moltes de què podem disposar– destinada a la promoció i posicionament del vostre negoci a internet. Cal omplir-lo freqüentment, però no de qualsevol tipus de text, sinó de contingut de qualitat que pugui atreure els lectors i donar-los informació útil.

Quines són algunes bones raons, més concretament, de publicar contingut de qualitat al nostre blog?

  1. Proporciona més imatge de marca. Publicar regularment contingut de qualitat ajuda a donar una imatge de marca més cohesionada, de coneixement sobre la matèria i el sector. Donant aquesta imatge més potent amb un contingut de qualitat, els clients reconeixeran en la nostra empresa la solució a les seves necessitats. A més, això fa guanyar en autoritat dins del sector i genera confiança de cara al públic. No tenir presència ni publicar contingut de qualitat ens fa desaprofitar la qualitat real de la nostra empresa.
  2. Crea comunitat, fa família. Publicar amb freqüència contingut de qualitat ens assegura que sempre hi haurà qui segueixi les nostres publicacions. Això pot crear un grup de persones que sigui coneixedor de la informació que publiquem i tingui interès a seguir-nos en aquest sentit.
  3. Augmenta el trànsit al web i l'aparició a les cerques. El contingut de qualitat cada cop es té més en compte en cercadors potents com Google. Si aquest contingut està ben guarnit amb les paraules clau necessàries, ajudarà al posicionament i, en conseqüència, al trànsit al web. Alhora, si es combina amb les xarxes socials, també genera moviment en aquest sentit. I, a més, cal que el contingut de les publicacions estigui orientat, en última instància, a oferir un servei o producte que pugui interessar als potencials clients.

A Oh! Comunicació som experts en escriure contingut de qualitat per als nostres clients. Potenciem el vostre blog?

Tornar al llistat