Les campanyes de continguts han de tenir personalitat pròpia

Quan dissenyem una campanya de continguts, és important que aquests tinguin una personalitat pròpia, que incloguin de forma subtil la identitat de la nostra marca i també la nostra forma de ser. Si expliquem qui som, quina és la nostra història, què ens inspira, quins obstacles hem superat i què ens fa diferents a la resta, aconseguirem crear una relació amb els nostres clients que anirà molt més enllà de l’aspecte purament comercial.

Les relacions personals, les amistats, es configuren a l’entorn de l’atractiu mutu, dels interessos comuns i de l’afinitat, i la relació d’una marca amb els seus clients segueix els mateixos paràmetres.

Per dotar de personalitat pròpia els nostres continguts podem explicar una història, oferir un contingut diferenciat i apel·lar als sentiments, entre d’altres opcions.

 

  • Explicar una història o storytellingLes històries tenen un poder universal, i els teus continguts han d’explicar-ne una que et permeti captar l’atenció del teu públic objectiu creant una atmosfera màgica mitjançant el relat. L’storytelling et permet connectar amb els teus usuaris gràcies a una història, amb el seu personatge i la seva trama. 
     
  • Contingut de qualitat i diferenciat. Ha de ser creatiu, original i enginyós, que et permeti captar l’atenció del client potencial, mostrant sempre l’essència de la marca. És bàsic que es diferenciï de la resta per destacar a Internet.
     
  • Tocar la fibra. Apel·lar als sentiments de les persones, per provocar una resposta emocional per part de l’audiència, és una opció molt vàlida en el món del màrqueting de continguts. Una història ens fa propers i converteix la imatge freda d’una empresa o marca en persones en les quals es pot confiar.

 

Vols dotar de personalitat pròpia els teus continguts? Contacta amb Oh! Comunicació i t'ajudarem a fer-ho!

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.