La bona fotografia marca la diferència!

Una fotografia ben executada pot ser la clau perquè el vostre producte entri pels ulls als vostres clients, perquè es decideixin a adquirir els vostres béns o serveis i perquè us garanteixin la seva confiança. Si tot el que voleu oferir al client és d’òptima qualitat, les fotografies que pengeu al vostre web o a les xarxes socials també han de ser-ho al màxim possible!

Us expliquem uns quants consells a tenir en compte a l’hora de realitzar les fotografies.

  1. La càmera, bona. La prioritat és que sigui una càmera reflex. Són les que, ben utilitzades, realitzen unes fotografies més nítides, de més qualitat, i permeten moltes opcions (perquè dues fotos, tirades en el mateix moment però amb diferent programació de la màquina, poden variar moltíssim!). Si no es disposa de reflex, i només en el cas de fotografies per a xarxes socials, es poden fer fotos amb càmeres semicompactes o amb telèfons mòbils que tinguin càmeres de bona qualitat.
  2. Confieu en els professionals. Ells saben utilitzar les càmeres amb la garantia que les fotos seran de qualitat. Els professionals saben trucs d’ofici que poden millorar les fotografies, a part que t’aporten la tranquil·litat de deixar aquesta tasca en bones mans.
  3. El pes de les fotografies. Les imatges, com més qualitat tenen, més pes en MB tenen. El seu pes, si és per sota d’1 MB, no és massa de refiar, perquè vol dir que es podrien veure pixelades (mig desenfocades, amb poca qualitat) a segons quins ordinadors, tablets o mòbils. Si arriben a pesar entre 20 o 25 MB, és que són òptimes!
  4. Cal trobar l'angle més bo. Fer una bona fotografia no és fàcil. Si voleu mostrar un objecte, vigileu que estigui ben situat al seu suport, que l’angle sigui el més adequat (per exemple, no fotografiarem una ampolla de vi de costat), que no es vegi res ni ningú de fons... Si hem de fer pública una imatge, que estigui ben feta!
  5. Que no hi hagi objectes empipadors! Aquest punt ve lligat amb l’anterior. Si voleu fer una fotografia d’un indret, una habitació, un espai... Heu de vigilar que tot estigui ben endreçat! Que no aparegui una paperera, un estenedor, una bombona de butà... que pugui embrutar la imatge. L’espai s’ha de veure perfecte i immaculat!

 

A Oh! Comunicació som experts en fotografia fins al més mínim detall. Som professionals que farem les millors fotos per a vosaltres!

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.