VOLS DIGITALITZAR EL TEU NEGOCI?

A Oh! Comunicació t'expliquem com digitalitzar el teu negoci a través del programa d'ajudes Kit Digital, provinent del Ministerio de Asuntos Económicos y Transformación Digital, amb fons europeus. Podràs aconseguir fins a 12.000 € en ajudes a la digitalització!

El programa d'ajudes Kit Digital, que són les ajudes per a la digitalització de pymes i autònoms, ja ha engegat. S'ha convocat des del Ministerio de Asuntos Económicos y Transformación Digital amb l'objectiu de finançar la despesa que suposen les tasques de transformació digital i digitalització dels autònoms, petites i mitjanes empreses al territori nacional.

La dotació principal del programa Kit Digital prové de la Unió Europea, a través del fons Next Generation EU, i està emmarcat en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, el Pla de Digitalització de Pimes 2021-25 i l'agenda Espanya Digital 2025.

 

SOLUCIONS QUE T'OFERIM

 

Categoria 1: lloc web i presència bàsica a internet.

Pàgina web: A Oh! Comunicació dissenyem i creem pàgines web des de zero. Disposem d'una àmplia varietat de plantilles entre les quals escollir la més adequada a les teves necessitats. Només ens has de comentar què necessites, com vols enfocar-ho, a què et dediques, si tens imatges de la teva tasca o producte... I de la resta ens n'encarreguem nosaltres, sempre amb la teva supervisió! Des de 1.000 €.


Categoria 2: comerç electrònic.

Web amb comerç inclòs: La venda online ha crescut enormement en els darrers anys, i està clar que és el futur! Una pàgina web dedicada al comerç en línia és la millor manera de vendre el teu producte, aprofitant les eines que l'entorn web t'aporta: comptabilització de comandes, clients, stock i preus... La teva botiga online pot ser un projecte fet realitat! Des de 2.500 €.


Categoria 3: gestió de xarxes socials.

Gestió dels perfils de xarxes socials: Les xarxes socials són la teva plataforma pública, més enllà de la pàgina web. És on tothom hi és, i pot començar a parar atenció al que dius si ho comuniques de la manera més adequada i atractiva. A Oh! Comunicació us oferim tarifes mensuals per desenvolupar la vostra activitat a les xarxes socials, perquè els vostres clients connectin amb vosaltres d'una manera diferent i s'assabentin de la vostra tasca, ofertes promocions, serveis... Des de 375 € / mes.
 


Categoria 4: gestió de clients.

Màrqueting de qualitat, comunicació corporativa, newsletters... Però això encara no és tot! Hi ha més eines per comunicar el vostre negoci, servei i/o producte, per gestionar el contacte amb els clients. A través de newsletters, que són mails enviats directament a clients vostres; realitzant publicacions de qualitat al vostre blog per generar millor posicionament web i a xarxes socials; comunicacions corporatives i notes de premsa... Variable; des de 200 €.


Categoria 5: presència avançada a internet.

Posicionament web: La presència avançada a internet i el posicionament web s'aconsegueixen treballant la pàgina web de manera interna a nivell d'enllaços, organització del web, posicionament SEO i SEM, aportant contingut de qualitat, gestionant campanyes d'anuncis a plataformes variades com Google Ads, Facebook Ads, fitxes de Google My Business... A Oh! Comunicació us podem elaborar informes del vostre web ja existent i aplicar els canvis necessaris perquè la vostra pàgina web sigui la primera de la llista! Des de 500 €.
 

 

 

FAQS SOBRE EL KIT DIGITAL I LES AJUDES PER A LA DIGITALITZACIÓ

Quin és l'objectiu de la convocatòria de l'ajuda Kit Digital?

L'objectiu d'aquesta ajuda és subvencionar la implantació de solucions digitals per aconseguir una digitalització correcta per a pymes i autònoms que encara no s'han digitalitzat. D'aquesta manera, es vol promoure que tot el teixit empresarial del país aconsegueixi una maduresa digital. Per això, s'han d'adoptar solucions de digitalització en diversos àmbits. Es valora la presència a internet, el comerç electrònic, la gestió de xarxes socials, així com la digitalització de les relacions amb els clients. Altres aspectes que es promouen són l'analítica i la factura electrònica,  millores en la digitalització dels serveis i eines d'oficina virtual, ciberseguretat... Tot plegat, amb l'objectiu d'aconseguir comunicacions segures i eficients en qualsevol entorn.

Qui pot sol·licitar l'ajuda Kit Digital?

El Programa Kit Digital està orientant a totes les empreses petites (pymes, micropymes) i professionals autònoms de qualsevol sector empresarial que vulguin digitalitzar-se. Per realitzar la sol·licitud d'ajuda, s'ha de reunir un grau suficient de "Maduresa Digital". Per tant, un requisit és omplir el test d'autoavaluació que es pot trobar al web Acelerapyme.

Quin import rebran, les pymes o autònoms?

Les empreses i professionals autònoms que sol·licitin aquestes ajudes podran rebre entre 2.000 € i 12.000 €, segons les característiques de la seva empresa. El principal factor és la grandària de l'empresa en qüestió.

  • Petites empreses d'entre 10 i 50 treballadors (import: 12.000 €).
  • Petites empreses o microempreses d'entre 3 i 9 treballadors (6.000 €).
  • Petites empreses o microempreses d'entre 0 i 2 treballadors (2.000 €).

Està previst que la primera convocatòria del Kit Digital per a petites empreses i autònoms surti el mes de febrer de 2022.

Altres dades d'interès sobre el Kit Digital

Quin és el termini de presentació de sol·licituds per a les ajudes del Kit Digital?

A través de la seva publicació al BOE, s'obre el període de sol·licitud d'ajudes del Kit Digital.  El termini de presentació d'aquestes sol·licituds serà de tres mesos des de la publicació de la convocatòria, l'11 de gener de 2022, o fins que s'esgoti el crèdit pressupostari de la convocatòria.

Com es sol·licita el Kit Digital?

Registrant-se al web www.acelerapyme.es i completant el test autodiagnòstic.

Consultant el catàleg de solucions digitals, on es pot escollir una o diverses solucions que ofereixen els agents digitalitzadors. Hi podràs escollir les que millor s'adaptin a les necessitats del teu negoci.

Sol·licita l'ajuda Kit Digital a la seu electrònica de Red.es (sede.red.gob.es). Completa tots els punts del formulari.

 

AGENTS DIGITALITZADORS DEL KIT DIGITAL

Els agents digitalitzadors són els professionals que ajudaran les pymes i autònoms a posar en marxa la seva trajectòria digital. Podran oferir totes les solucions tecnològiques adaptades a cada cas i aconsellar les empreses i autònoms en aquest àmbit. A més, seran els millors aliats de les empreses sol·licitants, ja que podran fer totes les gestions pertinents per sol·licitar l'ajuda.

L'agent digitalitzador acompanya les empreses en el seu camí cap a la transformació digital, mentre li ofereix els millors serveis i solucions tecnològiques adequades al seu àmbit d'actuació.

A Oh! Comunicació ens hem adherit a la convocatòria per ser agents digitalitzadors i poder-vos oferir els nostres serveis; a més d'ajudar-vos a tramitar l'ajuda per al Kit Digital.

 

CONTACTA'NS PER A MÉS INFORMACIÓ

A Oh! Comunicació ens hem adherit al programa d'agents digitalitzadors per contribuir a digitalitzar pimes, micropimes i autònoms.

Si estàs interessat/da que el teu negoci creixi digitalment , contacta'ns sense compromís!

 

 

Oh! Comunicació
Ronda Jacint Verdaguer, 32, Baixos
17600 – Figueres (Girona)
972 74 47 66
637 824 842