Google indexarà primer els webs en versió mòbil

Google ja fa un any que dóna prioritat, dins les cerques que hi realitzem, a les pàgines web que tenen una versió mòbil pròpia, és a dir, responsive i que sigui adaptada per poder-se visualitzar en dispositius com els smartphones i les tablets. En aquest article que vam escriure ja us en vam parlar.

A més, Google ha anunciat ara que, a partir de l’1 de juliol, tots els dominis registrats a Google apareixeran al cercador en la seva versió mòbil (si en té). Les causes són senzilles: la majoria dels usuaris de Google accedeixen al cercador a través del telèfon mòbil o una tablet i, per tant, no té sentit mostrar pàgines web que només estiguin adaptades per a ordinadors de sobretaula. Per això, és clau que la companyia els mostri resultats de pàgines web adaptades a mòbil i tablet per satisfer les necessitats dels seus usuaris.

Alhora, Google també ha mogut fitxa en altres aspectes. Les cerques penalitzaran aquelles pàgines web que triguin massa a carregar-se en els dispositius; i, a més, prioritzaran aquelles pàgines web que estiguin especialment adaptades a la versió mòbil, i no només en part.

En conclusió: a partir de l’1 de juliol, convé molt més que la vostra pàgina web s’hagi posat a la moda i tingui la seva versió web actualitzada, que sigui responsive i que estigui optimitzada perquè sigui al màxim de fàcil accedir-hi com a usuaris. Google ho tindrà en compte i, juntament amb un bon SEO, us permetrà posicionar millor dins les seves cerques. Renovar-se o desaparèixer!

 

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.