SENSE RODA DE PREMSA (GIGAOH-1)

Redacció de la nota de premsa prèvia · Enviament de la nota de premsa · Gestió d’entrevistes · Redacció de la nota de premsa d’inici de l’activitat · Enviament de la nota de premsa de l’inici · Gestió d’entrevistes, valoració inici activitat · Redacció de la nota de premsa de cloenda de l’activitat · Enviament de la nota de premsa de cloenda · Gestió d’entrevistes, valoració cloenda activitat · Elaboració del clipping

- 500€ -

Pensada per a una campanya d’una activitat concreta, com ara unes jornades, una fira, etc. Inclou l’enviament de dues notes de premsa prèvies (la primera, com a presentació de l’esdeveniment i, la segona, com a recordatori del seu inici) i una altra de cloenda. Es gestionen entrevistes amb els mitjans de comunicació.
 SENSE RODA DE PREMSA, AMB XARXES SOCIALS (GIGAOH-2)

Redacció de la nota de premsa prèvia · Enviament de la nota de premsa · Gestió d’entrevistes · Redacció de la nota de premsa d’inici de l’activitat · Enviament de la nota de premsa de l’inici · Gestió d’entrevistes, valoració inici activitat · Redacció de la nota de premsa de cloenda de l’activitat · Enviament de la nota de premsa de cloenda · Gestió d’entrevistes, valoració cloenda de l’activitat · Gestió de Facebook i Twitter durant l’activitat · Elaboració del clipping

- 750€ -

Pensada per a una campanya d’una activitat concreta, com ara unes jornades, una fira, etc. Inclou el mateix que l’anterior opció, i hi afegeix la gestió de les xarxes socials de Facebook i Twitter durant la realització de l’activitat.
 


       

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.