Som nosaltres i tenim claríssim que la creativitat està en les persones

A Oh! Comunicació som joves, som professionals, som propers, som imaginatius, som dinàmics, som entusiastes. Sabem que els somnis es poden fer realitat. Si vols, et podem ajudar a materialitzar-los, a estimar-los i a fer que els estimin.
Ernest Alda. Ideòleg i cofundador d’Oh! Comunicació. El noi per a tot i per a tothom. Fotògraf, informàtic i expert en protocol, relacions públiques i màrqueting digital. On posa l’ull, hi posa la càmera.
 
Mar Casas. Cofundadora d’Oh! Comunicació. Portadora de les tres “p”: persona, periodista i psicòloga. Sacsejadora d’idees, productora de continguts i amant dels saraus bonics. Addicta a la vida. Entusiasta sense límits. Somniadora empedreïda amb els peus arrelats a terra i el cap al cel.
   
Xavi Roura. Periodista expert en tot el que tingui punts i comes. Incansable, apassionat i vital, s’atreveix amb tot: gestiona xarxes socials, retoca fotografies, posa veu a documents audiovisuals, té idees creatives, escriu i tradueix, grava i edita vídeo, dissenya webs... Sempre us agafarà el telèfon amb un somriure!
   

Sara Cabarrocas. La nostra dissenyadora en cap és tot seny, mesura i amor. Els dissenys que elabora amb traça i savoir faire són fidels a la seva personalitat i sempre encaixen de manera formidable amb el que vol el client. Els seus recursos i solucions no s'acaben mai!


   
Jordi Gasull. És el més jove i voluntariós de tots. Ha nascut amb una pantalla sota el braç, i es nota: és un fotògraf, cameràman i editor de vídeos innat. Amb una càmera i un mòbil, fa meravelles! També dóna un cop de mà en tasques de disseny. Només fa que créixer!
   
Andrea Fernández. Una creadora de continguts nata; el seu traç i optimisme són capaços de posar-li màgia a tot! Activa, decidida i vital, mai té un "no" per a ningú i sempre escriu, sempre llegeix, sempre ho té clar: les paraules hi són per fer-nos la vida més feliç. Els punts, sobre les is!
   


ESTUDIANT EN PRÀCTIQUES:

 

Sara Pijuan. La Sara és la nostra estudiant en pràctiques. Una alumna brillant que demostra dia rere dia el que val! Tot amabilitat, intel·ligent i molt espavilada, és polivalent en tots els sentits: des dels continguts i el màrqueting al retoc fotogràfic o disseny web. No volem que marxi!