Som nosaltres i tenim claríssim que la creativitat està en les persones

A Oh! Comunicació som joves, som professionals, som propers, som imaginatius, som dinàmics, som entusiastes. Sabem que els somnis es poden fer realitat. Si vols, et podem ajudar a materialitzar-los, a estimar-los i a fer que els estimin.
Ernest Alda. Ideòleg i cofundador d’Oh! Comunicació. El noi per a tot i per a tothom. Fotògraf, informàtic i expert en protocol, relacions públiques i màrqueting digital. On posa l’ull, hi posa la càmera.
 
Mar Casas. Cofundadora d’Oh! Comunicació. Portadora de les tres “p”: persona, periodista i psicòloga. Sacsejadora d’idees, productora de continguts i amant dels saraus bonics. Addicta a la vida. Entusiasta sense límits. Somniadora empedreïda amb els peus arrelats a terra i el cap al cel.
   
Xavi Roura. Periodista expert en tot el que tingui punts i comes. Incansable, apassionat i vital, s’atreveix amb tot: gestiona xarxes socials, retoca fotografies, posa veu a documents audiovisuals, té idees creatives, escriu i tradueix, grava i edita vídeo, dissenya webs... Sempre us agafarà el telèfon amb un somriure!
   
Jordi Arranz. El nostre expert en Kit Digital és un pou de saviesa. Té les coses clares i desborda calma mentre gestiona paperassa, resol qüestions per telèfon amb els clients i, alhora, és capaç d'ajudar a la cohesió de l'equip com ningú. Com és que no l'havíem fitxat abans?
   
Clàudia Cobos. La responsable del nostre departament de disseny és tot mesura i amor. Una formigueta valenta que mai té un "no" per a ningú i que dissenya amb el cor. Experta en sortir d'atzucacs, sempre sorprèn a tothom amb nous recursos. Els seus dissenys us enamoraran!
 
   
Noelia Avilés. Els seus primers dies de pràctiques i de feina eren festius i no va venir, o sigui que estava cantat que la fitxaríem. Com que només fa que créixer, estem esperant que ens compri l’empresa i viure de rendes, però no sabem si ens en sortirem. Mentrestant, col·labora en totes les feines, fins i tot a desenganxar en Jordi de la cafetera.