Som nosaltres i tenim claríssim que la creativitat està en les persones

A Oh! Comunicació som joves, som professionals, som propers, som imaginatius, som dinàmics, som entusiastes. Sabem que els somnis es poden fer realitat. Si vols, et podem ajudar a materialitzar-los, a estimar-los i a fer que els estimin.
   
Ernest Alda. Ideòleg i cofundador d’Oh! Comunicació. El noi per a tot i per a tothom. Fotògraf, informàtic i expert en protocol, relacions públiques i màrqueting digital. On posa l’ull, hi posa la càmera.
   

Mar Casas. Cofundadora d’Oh! Comunicació. Portadora de les tres “p”: persona, periodista i psicòloga. Sacsejadora d’idees, productora de continguts i amant dels saraus bonics. Addicta a la vida. Entusiasta sense límits. Somniadora empedreïda amb els peus arrelats a terra i el cap al cel.

 

   
Albert Torres. El nostre noi de les il·lustracions. I el dels vídeos! Il·lustrador, dissenyador gràfic i realitzador audiovisual. L’alegria de la casa. Si et descuides, et dibuixa.

 
   
Gemma Cabañó. Dissenyadora gràfica i artista total, és el terratrèmol d’Oh! Comunicació. I en positiu! Intensa, apassionada, amb caràcter, la seva inesgotable energia és la firma de tots els seus dissenys. Ens encanta la seva sensibilitat!

 
   

 

Cristina Olivas. Periodista i community manager. Creadora de continguts i amant de la comunicació en tots els seus vessants. El seu lema és: “No deixar d’aprendre per adaptar-se als nous temps”. Un bon llibre i passejar per la platja són dos dels seus plaers preferits.


 
   

 

Xavi Roura. Periodista de formació, però animal comunicatiu per vocació. És el noi comodí de la casa: crea contingut, grava vídeo, fa fotografia, dissenya webs, s'encarrega de les xarxes socials... Una mica de tot sempre és bo!


 
   

 

Estefanía Expósito. La més jove de la casa i el nostre recolzament més imprescindible! Treballadora com una formiga, mesurada i tot amor, ens ajuda redactant continguts, retocant fotografia o fent disseny web, entre altres. Poques persones es fan estimar com ella!


 
   

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.