El nom d’usuari ja no resta caràcters a les respostes a Twitter!

Twitter ha anunciat una novetat molt interessant per permetre que puguem utilitzar els 140 caràcters en les respostes. I és que, a partir d’ara, el nom d’usuari (@nomdusuari) ja no ens restarà espai, ni tan sols si en la resposta es fa menció a més d’un usuari alhora.

El canvi simplifica les converses a Twitter: Veurem l’usuari a qui estem responent sobre el text del tweet, i no a dins del text, i podrem veure i controlar fàcilment qui forma part de la nostra conversa clicant a ‘Responent a...’.

Això també facilita que, en una conversa, podrem llegir el que diu la gent i no veurem a l’inici del tweet els noms dels usuaris. Per tant, ens podrem centrar en el contingut i disposarem de més espai per dir-hi la nostra.

L’aplicació d’aquest canvi ja ha començat a donar els seus fruits a la xarxa, i la companyia assegura que, des de l’actualització, “els usuaris participen més en les converses”. Les respostes que no comptabilitzen els caràcters dels noms d’usuari ja estan disponibles tant a la versió web de Twitter com a les apps d'iOS i Android.

Millorar les converses

Aquesta no és l’única novetat que ha portat a terme Twitter. En els últims mesos ja va permetre que els missatges directes tinguessin més de 140 caràcters, i ha deixat de comptabilitzar els arxius adjunts (fotografies o animacions GIF) com a caràcters.

Les modificacions no s’aturen aquí. La companyia té clar que “el nostre treball encara no ha acabat”, i que seguirà treballant per “millorar les converses i simplificar Twitter perquè sigui més fàcil d’utilitzar”.

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.