Algunes curiositats ocultes de Google

 

Gràcies al totpoderós Internet tenim accés a tot un seguit d’eines de moltíssima utilitat. Però no sempre es coneixen del tot aquestes eines com per esprémer-ne tot el potencial que ens ofereixen. Aquest cop no us presentem una llista de trucs i utilitats, sinó més aviat de curiositats ocultes de Google que, de segur, havien passat desapercebudes per als usuaris més estàndard d’aquesta eina. Esmolem la nostra part més ociosa!

  1. Les mil i una. Google sempre ha ofert eines curioses, a l’abast dels qui vulguin trobar-les. En aquest cas, a l’adreça www.elgoog.im se’n poden veure unes quantes: des dels vídeojocs tradicionals com l’Snake o el Pac-man, així com una versió de Google sota l’aigua i una altra en què la gravetat hi és molt relativa!
  2. Google en klingon: aquesta és molt concreta, i no tots sabran a què es refereix. Hi ha una opció de visualització de la pàgina web de Google en la llengua klingon, de la sèrie de televisió d’Star Wars.
  3. Els pingüins de l'Antàrtida: quan algú es desplaça a l’Antàrtida utilitzant l’eina Google Maps, la figura del ninot humà per a Google Street View passa a convertir-se en un pingüí!
  4. Tots els doodles: Google porta oferint Doodles (recordatoris, efemèrides, jocs interactius de tota mena, jugant amb les lletres del seu logotip) des de 1998. Si els vols veure tots, només has de prémer el botó “Segur que tinc sort” sense escriure res al cercador!
  5. Mai trobareu en Chuck Norris:  si a Google us decidiu a cercar “find Chuck Norris” i premeu sobre el botó de "Segur que tinc sort" (Chuck Norris és el popular actor nord-americà sobre el qual circulen desenes de bromes a Internet)... Bé, els resultats ja els llegireu vosaltres!

Per a més informació: https://story.backmarket.es/los-8-trucos-ocultos-mas-guais-de-google/?utm_source=facebook&utm_medium=paidsocial&utm_campaign=astucesgoogle

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.