Alerta! El domini de la vostra pàgina web no us caduca

Alguns dels nostres clients ens han contactat els darrers dies demanant-nos sobre un correu electrònic que han rebut. En ell, algú, fent-se passar per una empresa de hosting de portals d’internet, insta el propietari de la pàgina web a pagar perquè en molt pocs dies li caducarà el domini.

És completament fals!

Aquesta és una estafa comuna a internet, anomenada phishing. En aquest tipus d’estafes, fent-se passar per algú de confiança o amb legitimitat, ens demanen dades, contrasenyes o diners. Un dels mètodes habituals és fer-ho a través de correu electrònic.

Sabem que, sovint, els correus electrònics que rebem s’han de mirar amb ull crític; i, sobretot, si es tracta de correus en què ens demanen informació important com aquesta. En aquest cas, cal dir que no heu de pagar-li a ningú més enllà del vostre proveïdor d’internet. Si heu confiat en Oh! Comunicació per dissenyar la vostra pàgina web, aviseu-nos directament a nosaltres. En molts casos, la gestió del vostre domini està inclosa en el nostre servei; i, encara que no sigui així, us brindem el nostre assessorament al respecte!

Què hem de fer davant del phishing?

Quan sospitem que hem rebut un correu de phishing, cal llegir i rellegir bé el correu.

  1. Verifiquem. cap empresa o servei legítim (com un banc o una empresa de hosting) ens demanarà mai dades importants –dades bancàries, contrasenyes– a través del correu. Truquem al banc o a l’empresa en qüestió!
  2. Si conté enllaços, no hi hem d'entrar! Ens poden dirigir, de manera oculta, a un web fraudulent. És més fàcil teclejar l’adreça web al nostre navegador.
  3. Siguem prudents. No ens arrisquem ni precipitem a prendre decisions de les quals ens en podem penedir!

Si teniu cap dubte sobre el phishing o creieu haver rebut un correu electrònic d’aquest tipus, contacteu-nos!

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment per al seu ús. Més informació aquí.