5 Consells per tenir un bon web

Les empreses que no tenen pàgina web amb prou feines tenen presència en el món digital. És tan necessari tenir un web actualitzat i a punt com tenir-lo ben endreçat, dissenyat acuradament i que no faci venir ganes a l’usuari de sortir-ne. Us aportem cinc consells que poden ser útils per a la presentació de la vostra pàgina web.

  1. Una pàgina ha de ser professional: tal com l’empresa és experta en el seu sector, la seva pàgina web ha d’anar en consonància amb la professionalitat de l’empresa. És a dir: proporcionar continguts sobris i clars, ben organitzats i sense caure en dissenys infantils, que hagin quedat antiquats o que siguin agressius a la vista.
  2. També ha de ser accessible: cal evitar totes les distraccions o entrebancs possibles. És carregós i complicat navegar per un web quan apareixen banners publicitaris cada dos per tres que s’han de tancar o eliminar; amb textos irrellevants o que contenen un excés d’enllaços que porten a altres pàgines web i distreuen el navegant del seu objectiu principal: quedar-se dins el propi web!
  3. Que el blog compti! tant si us dediqueu a vendre bústies com a vendre carn envasada, no hi ha qui domini tant del vostre sector com vosaltres mateixos; i és que cada sector és un món! Escriure potser no és do que tots tinguem, però els vostres coneixements poden ser bolcats en el blog de la pàgina web. És la manera més fàcil de mantenir un contingut actualitzat, que varia cada setmana o setmanes; i és la millor manera de fer màrqueting de continguts. I aneu-lo actualitzant: no hi ha res més decadent que un blog abandonat!
  4. Dissenys senzills: no utilitzeu tipografies de lletra massa grans ni massa menudes; empreu colors poc agressius i que encaixin bé entre ells; i que hi hagi cohesió cromàtica en el conjunt de totes les subpàgines del web. Hi ha qui no li dóna importància; però fer agradable la navegació, encara que sigui de manera inconscient, ajuda molt més a projectar-nos com a professionals que tenim cura de tots els detalls.
  5. Que la pàgina sigui responsive: aquest concepte és senzill: vol dir que el web ha de poder veure’s en igualtat de condicions i sense perdre qualitat ni d’imatge ni de visualització des de qualsevol plataforma. Avui dia, molta gent –gairebé tothom!– disposa de telèfon mòbil amb Internet o tablets amb els quals poden accedir al vostre web. Si la pàgina té una versió adaptada a aquestes plataformes, facilitarà la navegació enormement.

 

A Oh! Comunicació som experts en el disseny i creació de continguts  de pàgines web. Us heu decidit a renovar la vostra?

Tornar al llistat

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continua navegant, està donant el seu consentiment pel seu ús. Més informació aquí